top of page

OM OS

DecisionCaddy er et dansk konsulentfirma baseret i Aarhus, som har lavet et samarbejde med det norske firma Decisions og det danske firma Plandisc. Vi udgør et stærkt samarbejde, som tager udgangspunkt i digitale løsninger, der kan være med til at skabe en effektiv mødekultur. Vores største ambition er således at rådgive dig og din virksomhed i digital mødepraksis. 

Checklist

VORES MISSION

At rådgive og hjælpe organisationer med at opnå en effektiv og sund mødekultur gennem en digital mødepraksis.  

HVAD ER EN "DECISIONCADDY"?

En caddy hjælper golferen med mange forskellige aspekter af spillet, fra praktiske detaljer til at lægge strategien. På samme måde er en DecisionCaddy en facilitator, der hjælper virksomheder med at opnå en bedre mødekultur gennem en digital mødepraksis. DecisionCaddy tager således hele virksomheden i hånden for at opnå effektive møder gennem adfærdsændring og digitale værktøjer.

caddy.jpg
Mikkel Dickenson.jpeg

GRUNDLÆGGER

Mikkel Stærk Dickenson er grundlægger af DecisionCaddy og har 16 års erfaring med mødefacilitering i alt fra start-ups til C20 og globale virksomheder. 


Han har arbejdet med udvikling og implementering af strategi som direktionsassistent, projektleder, forandringskonsulent.
Med stor erfaring indenfor digitalisering af processer blev det tidligt klart, hvor stor værdi software kan skabe i og omkring mødekultur.


Med en kandidatgrad i strategi og ledelse fra Aarhus Universitet, og en uddannelse i forandringsledelse fra Copenhagen Business School, og adfædsmæssig beslutningstagning fra Harvard, kan han derfor tilbyde solid rådgivning indenfor mødepraksis. 


Mikkels vision er at hjælpe ledere og ansatte i komplekse virksomheder med at realisere deres potentiale og reducere spildtid, ved at øge effektiviteten af deres beslutningsmøder såsom ledergruppemøder og styregruppemøder.

EFFEKTIVE MØDER GENNEM
MICROSOFT TEAMS

Microsoft Teams er en samlet kommunikations- og samarbejdsplatform, der kombinerer  virksomehedens interne og eksterne kommunikation ved hjælp af funktioner såsom chat, videokald, fillagring og applikationsintegration. Teams er derfor et effektivt værktøj til at hjælpe din virksomhed med at afholde effektive møder gennem en digital praksis. 

Vi hos DecisionCaddy rådgiver således virksomheder, som i forvejen gør brug af Microsoft Teams, til at tilføje appen Decisions og dermed forbedre virksomhedens mødepraksis

Webinars_msteams.jpg
DSC_1400-01_edited.jpg

PARTNERE

Decisions 

Det norske firma Decisions har udviklet den prisvindende app af selv samme navn. Decisions interagerer på tværs af Office 365-pakken herunder Microsoft Teams og Outlook. Denne integrerede app gør det mere overskueligt at afholde effektive møder ved blandt andet at oprette din agenda direkte i mødeindkaldelsen, holde styr på beslutninger og task management via Planner. Ved implementering af Decisions sikrer du at din virksomhed gennem en digital mødepraksis opnår en mere effektiv mødekultur.
Læs mere her.


Plandisc

Plandisc har udviklet verdens første digitale årshjul og hjælper din virksomhed med at skabe overblik over alle årets aktiviteter. Med dette delbare og interaktive årshjul kan dine medarbejdere nemt følge med i blandt andet virksomhedens ledergruppemøder, projekter, events samt marketingskampagner og på den måde sikre sig en nemmere planlægning af møderne.
Læs mere her

Hjem: Services
bottom of page