top of page
Blog: Blog2

Hvor god er din virksomhed til at afholde effektive møder? Ta' testen her

Opdateret: 17. aug. 2020

Afholdelse af møderækker, som f.eks. ledergruppemøder eller styregruppemøder, er et stort arbejde. Det kræver både relevant adfærd fra mødeindkaldere og mødedeltagere samt gode digitale værktøjer.


Hos DecisionCaddy vil vi gerne hjælpe dig med at blive klogere på din virksomheds mødepraksis, tag vores 5 minutters test og find ud af hvordan din virksomhed kan opnå endnu flere effektive møder.


I testen bliver du ført igennem spørgsmål, som omhandler de fem faser af mødepraksis, som også ses på billedet nedenfor.

Dine resultater sender vi til dig i ovenstående grafik. Derudover giver vi dig tre gode råd til, hvordan en digital mødepraksis kan øge effektiviteten, der hvor du scorede dig selv lavest.Er du interesseret i en uforpligtende gennemgang af mulighederne for din organisations digitale mødepraksis, så skriv gerne til info@decisioncaddy.dk eller ring til +45 2033 2947.

Comentarios


HOLD DIG OPDATERET

Klik herunder for at tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev med fagligt indhold ang. forbedring af mødekultur og digitalisering af møder.

Blog: Overskrift
bottom of page